Широките дамски панталони – модна линия за 2015 година

Широките дамски панталони се очертават като особено актуални през 2015. Те могат да бъдат изработени от плътни тъкани за хладните сезони и от леки материали за летните горещини.

В случая е особено важна комбинацията с останалия гардероб. Основното правило е, че винаги трябва да се съчетават с по-тесен или прилепнал връх. Широките ризи, обемните пуловери и блузите с набори ще добавят допълнителен обем към силуета. Класическата бяла риза е идеален вариант. Тя може да бъде заменена с фино плетен бял тесен пуловер. На тези модни панталони идеално пасват вталени сака или якета.

В тенденция са широките панталони с висока талия. В този случай, горната част на тоалета трябва да се избира съобразно фигурата. Ако силуетът е тънък, а талията – малка, то една риза или блуза с басти ще бъдат чудесна комбинация с широкия панталон. Във всички останали случаи, връхната дреха трябва да бъде не по-дълга от средата на бедрото.

Избирайки широки модни панталони, изберете и подходящите аксесоари. Много изтънчена визия ще се постигне с прилепнало едноцветно поло и медальон на тънка верига. Може да се постигне по-строг образ  с помощта на шал и широк лачен колан. За ежедневието дизайнерите препоръчват широките панталони да се носят с ниски обувки.

Редица водещи модни къщи представиха вече новите си  панталони, сред които и моделите със свободни кройки с прави линии или тип шалвари. Предимно в кафяво, бяло и сиво, за студения сезон,което не ограничава останалия избор на материи, десени и цветове, тези панталони не се нуждаят от украса, защото и така изглеждат смело и шокиращо.

Широките панталони не сковават движението и дават усещането за комфорт. Гъвкави и практични, те са идеални за всички сезони. Удобни и уютни, те са подходящи за всякакви фигури. Чудесен избор са и разкроените от бедрата клош панталони, които изящно подчертават женския силует.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects