Модните ризи – елегантен акцент в дамската визия

Едва ли има жена, която няма поне една риза, позволяваща с лекота да се създават различни комплекти, съживяващи или подчертаващи строгостта на изображението. И, ако търсите нови и интересни модели, трябва да сте в крак с модните тенденции.

Като правило, при избора на всяка нова дреха, трябва да се тръгва от разцветките. Ако предпочитате класиката, за 2015 година дизайнерите препоръчват да изберете модел в бяло, черно или индиго. Нежните и романтични жени със сигурност ще предпочетат модни пастелни тонове в бежово, светло зелено и гълъбово синьо. Нюансите на лавандула, зелено и лимон, напомнят за топлите летни дни. Но най-значими за следващата година ще бъдат ярко червените и коралови тонове.

Сатен, коприна и шифон се очертават като най-популярните материи за изработката на стилни ризи за 2015. Модните дизайнери ги предпочитат, защото тези струящи тъкани нежно обгръщат женското тяло и привличат внимание към неговите меки извивки. Много секси изглеждат и моделите от полупрозрачни тъкани.

Със сигурност, през следващата година, дамите ще се насладят на много творчески експерименти на стилистите, като, например, металните крепежни елементи, които не само украсяват актуалните модели, но и изпълняват практическа функция.
Романтичният стил продължава тържествено да крачи по подиумите и присъства във всяка модна колекция на именитите дизайнери. Леки, полупрозрачни ризи с нежни къдри, набори и волани, красиви панделки и шалове отговарят на този стил. Унисексът напуска модния Олимп, а това означава, че слабият пол трябва да изглежда по-женствен, по-нежен, по-секси.За по-смелите момичета, модните котюри предлагат модели от дантела, но, разбира се, за това се изисква перфектна фигура.

Към ретро стила дизайнерите винаги са се отнасяли с уважение. Следващата, 2015 година не прави изключение. На модните покази бе отделено специално място  на блузите и ризите от 60-те и 70-те, като дизайнерите предложиха едно напомняне и на хипи стила.
Новите модели с флорални мотиви, с пъстри разцветки, със свободни кройки, често с отсъствие на яка и маншети, влизат в чудесна комбинация с модни дънки клош и поли в стил бохо. Почитателките на по-консервативния стил могат да спрат своя избор на варианти в едноцветни тонове, пищни ръкави и яка шал. Много дизайнери черпят свежи идеи и от източната култура, като моделите са изработени предимно от коприна. Японската тематика също определено навлиза сред актуалните модели.

И през следващата година разнообразието от модни цветове и стилове ще позволи на всяка дама с лекота да подчертае своя прекрасен силует, съобразно личните си предпочитания.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects