Няколко свежи идеи за пролетно палто

Ако вече се замисляте какво да носите през пролетта, то спрете вниманието си на палтото. Мислите, че то е прекалено официално, строго и скучно? Или пък се питате защо ви е палто, като може да си купите удобно яке?
Преди всичко, палтото е показател за женственост и елегантност. И не си мислете, че то е предпочитано само от дамите на възраст, а младите момичета ще изглеждат в него едва ли не нелепо. Тайната е в умелия избор на палтото, с неговия модел и стил, съобразени със собствената фигура.
Предлагаме ви няколко свежи идеи как да носите пролетно палто.

Класическото палто в най-добрия вариант, трябва да се съчетае с класически тоалет : прави или леко стеснени панталони, риза или блуза. Уместни са и роклите – плътно прилепнала или рокля –риза. Подходящи са ботуши, боти и обувки на токове.

Ако изберете пелерина, може да я комбинирате с поли в различни стилове – къса и тясна, пищна със средна дължина, пола молив или дълга пола. Чудесно пасват и панталоните: класически прави, стеснени, леко скъсени и тесни, както и скини или модели клош. Комбинирайте ги с поло, свободен джемпър, едро плетен пуловер. Що се касае до обувките – допустими са всякакви вариации на тока.

Трапецовидното пролетно палто ще изглежда перфектно както с тесни панталони и дънки, така и с прави и разкроени модели. Много секси вариант е и полата молив.

Късото палто, което е младежки вариант, изисква свежи и ярки решения: къси или дълги рокли и поли, всякакви модели дънки, къси панталони от плътни материи, които трябва да се носят с плътни чорапогащи. Опциите за обувките са разнообразни: ботуши, боти, каубойски ботуши, приемливи са и моделите с клин или плоска подметка.

Пролетното палто с висока талия идеално пасва на коктейлни рокли, пищни поли или може да образува чудесен моден и ярък тандем  с панталони банани.

Актуалното палто със скъсени ръкави ще изглежда наистина стилно с трикотажна рокля или друга, вталена рокля, както и с прави или тесни панталони. Може да допълните образа с боти или дълги ботуши, но най-яркият детайл в случая са дългите до лакътя ръкавици.

Палтото с декоративна яка или широки ревери, стилистите препоръчват да не се използва за създаване на многослойност в образа. Най-добрият вариант е вталена рокля или тесни панталони с риза и блуза.

Нашите свежи идеи може да обогатите с избора на аксесоари – ярък колан в контрастен цвят, елегантни лачени или кожени ръкавици, цветен или монохромен широк шал и специално подбрани дамски чанти.

Успех в създаването на вашия модерен пролетен имидж!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects