Модерните зимни поли за 2015 – практична и стилна визия

Всяка истинска дама трябва да има в гардероба си няколко зимни поли, а не да носи през целия сезон само топли панталони, защото с пола изглежда винаги по-женствена и секси, винаги може с лекота да създаде романтичен и кокетен образ.

Сред модерните зимни поли на пика на популярност е миди дължината, практична и удобна. Макси моделите, които изглеждат неустоимо при всякакви климатични условия, е по-добре да се изберат за празнични случаи и специални вечери. Оптималните зимни тъкани са кожа, вълна, кадифе, туид, гоблен, както и техните комбинации. Дългата пола от коприна или шифон, украсена с дантела, може да се допълни с вълнено или кожено палто. Модни са и лачените поли с всякаква дължина. Дръзките кожени поли в черно, кафяво и бордо, както и екстравагантните модели с щампи са особено актуални наред с кожените поли, отличаващи се с ярки детайли.

Полата молив продължава да е водеща със своята подчертаваща силуета форма. Интересни са и полите с плохи, които не напускат модните подиуми. Остават популярни и ретро моделите, които изглеждат особено красиво на всяка безупречна фигура.

През зимата на 2015 ще бъдат особено актуални декорациите на полите – апликации, бродерии, кристали, мъниста, драперии и ресни. По-предпочитани са практичните и топли модели в приглушени цветове. Оптималните варианти са червено, черно, бяло, пясъчно и златисто. Ако посредствеността ни ви допада – спокойно може да изберете модел в малиново, зелено или оранжево.

Специално място заемат отпечатъците – каре или животински, растителни и геометрични мотиви. И тъй като студеното време налага да изберем не само практични и топли, но и модни дрехи, потърсете необичайни по дизайн, кройка и цвят поли, за да създадете своята интересна и модна визия.

Даже и през студената зима може да изглеждате изискано и женствено с модни дълги или къси поли от плътни тъкани като вълна, кашмир, велур, плетен трикотаж. Много актуални са и ватираните вариации, очарователни и топли, които неминуемо ще грабнат вашето внимание, като практични и стилни елементи от зимния тоалет.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects