Шаловете продължават да ни радват и през зимата на 2015

Древният Китай ни е подарил такъв моден  аксесоар като шала, който днес, освен своята практична роля, ако е умело подбран, може да направи всеки образ жив, стилен и романтичен. И през зимата на 2015 той продължава да ни радва със своето разнообразие и при материалите, и при начините на изработване, и при формите, и при цветовете.

Особено актуални за тази зима са кожените шалове. Очертаващият се като особено студен сезон, изисква по-внимателно да следим за своето здраве и да пазим гърлото си. В тази посока кожените модели вършат идеална работа, но и изглеждат необичайно красиво и елегантно. Понеже кожените изделия са скъпо удоволствие, може да си набавите шал от изкуствена кожа, който изглежда не по-малко интересно . Умело избран в подходящия цвят, той внася много стил и шик в образа.

Когато настъпи студеното време, вече не съблюдаваме толкова нито модните тенденции, нито оригиналната визия. Просто искаме да ни е топло. Но нищо не пречи да съчетаем комфорта с модата. С тази цел са изработени шаловете от кашмир и ангора, от заешки пух или камилска вълна. Тези модели, които са особено топли, се отличават с оригинален дизайн. Такива са екстравагантните, необичайно дълги шалове. Толкова дълги, че да могат да се намотават няколко пъти около шията и краищата им да достигат минимум до талията. Разцветките им могат да бъдат в тон или в контраст с тоалета.

И още няколко материали са модни за шалове през зимата на 2015. Моделите от шифон, коприна и сатен, изпълнени в стила на 60-те, подходящи повече за пролетта и лятото, са чудесно допълнение за стилния вечерен тоалет.

 Могат да се намерят и оригинално плетени модели с впечатляващи детайли, с различни фигури и цветови композиции. Впрочем, цветовата палитра зависи от самия материал – колкото е по-лек, толкова трябва да е по-ярък. Основната гама за тази зима включва нюанси на небесно синьо, синьо, жълто, прасковено, червено. Ако говорим за по-топлите вълнени модели, тогава следва да се предпочетат цветове като черно, сиво, бежово, бяло.  В отделна група се обособяват шаловете с животински принтове, с ленти или шотландско каре, с геометрични или цветни мотиви, които може да бъдат с всякаква ширина.

И накрая да обобщим, че модните шалове за зимата на 2015 може да се намотаят около врата, да се наметнат върху плещите или да се използват всякакви нестандартни възли. Главното е да изберем своя стил, който ни харесва и акцентира върху нашата оригиналност.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects