Топлите сникърси – хит сред зимните обувки за 2015

Топлите сникърси са необичайни обувки, предназначени да разсеят много женски стереотипи. Един от видовете модерни зимни изделия, те пасват на всички момичета, които имат изтънчен вкус и безупречно чувство за стил, определящо умението да ги носят и съчетават със зимните дрехи.

Популярността на сникърсите през зимата на 2015 година е напълно разбираема, защото те се отличават със своята практичност и стилен външен вид. И не само – те привличат вниманието с ярки цветове, изразителен декор, лекота и удобство. Зимните модели отговарят на всички параметри на зимните обувки – удобни, атрактивни, формиращи с лекота модерна визия.
Най-популярни при зимните сникърси за 2015 година са три стила: кежуал, спортен и рок стил. Различните вариации са затоплени отвътре със съвременни термоматериали или кожа. Моделите са елегантни и изискани, изработени от кожа или велур, често и от комбинирани материали, украсени с мека овча кожа.

Стилизираните клин модели отлично пасват на всякаква фигура. Те не само са чудесен избор за непредсказуемото зимно време, но и визуално удължават краката и правят по-строен всеки дамски силует. Особено внимание заслужават зимните сникърси, декорирани в стил глем рок. С ярък цвят и впечатляващ декор като кристали, шипове, ресни и нитове, те чудесно се вписват в ежедневния образ.

Преди маратонките и кецовете се приемаха като обувки за тийнейджъри и за възрастни, които са забравили, че са пораснали. Но сега сникърсите намират място в гардероба на всички, без значение на тяхната възраст, социален статус и други характеристики. Не случайно те се очертават като фаворити за зимата на 2015, подходящи да се съчетават не само с дънки и спортни панталони, но и с поли, рокли и палта. Затова и почти всички водещи марки са ги включили в своите колекции от зимни обувки.

Зимните сникърси предлагат много опции със своя дизайн -  по-високи или ниски, с шнур, с щампи, с кристали, едноцветни или пъстри, класически или спортни. Всички те се вписват в тенденцията на сезона – да бъдем стилни!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects