Хайлайтер за лице – вълшебно средство със сияещ ефект

Хайлайтерът е като  „вълшебна пръчица“, с помощта на която във всяка ситуация може да придадем на лицето отпочинал и свеж вид, като се подчертаят отделни участъци от него. Можем не само да постигнем бляскав ефект, но и да подчертаем релефа му и да скрием малките бръчици.  Обикновено се нанася на изпъкналите участъци на лицето – гърба на носа, скулите, центъра на челото, под веждите, между устните и носа, центъра на брадичката. Правилно поставеният акцент върху лицето ще подчертае ефекта от хайлайтера.

Не забравяйте, че той не е „маскиращо“средство. Може да подчертае проблемите на кожата и затова е непрепоръчително да се използва при разширени пори и акне. Навярно сте забелязали, че след нанасянето на матиращо тонално средство или пудра, лицето изглежда малко неестествено, като  понякога се „убива“ неговия релеф. Точно в такива моменти, продуктът се използва, за да придаде свежест и блясък на кожата. Особено е полезен, когато с напредване на възрастта кожата става уморена и се нуждае от помощ, за да придадем на лицето млад, здрав и свеж вид. Особено ефектен е при прикриване на следите от умора под очите, като постига красив блясък в областта под веждите.Гримьорите съветват, преди нанасянето на хайлайфера, да се изравни тена на лицето с помощта на тонално средство или бронзантна пудра.

Продуктът се нанася обикновено на най-високите точки на скулите, което ги прави по-изразителни, придава им блясък и постига визуален ефект на лифтинг.  С негова помощ  лицето може да стане по-младо и открито, като се скрият тъмните кръгове под очите.  Може визуално да се коригират и формите на носа или очите. Областта под и над веждите може да се подчертае, да се повдигне челото, да се подчертае релефа на лицето. Нанесен над горните устни, хайлайферът им придава обем. С негова помощ могат да се скрият бръчиците в ъглите на устата или овала на лицето.  Използвайки ефекта на блясъка, винаги трябва да се избират неговите нюанси, като се отчита и естествения тен на лицето.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects