С какво да носим модните суичъри през тази година

В гардероба на всяко съвременно момиче трябва да присъстват дрехи в различни стилове. Трябва да има и суичър, чиято свободна кройка го прави невероятно удобен. Без ципове и копчета, обличайки се през главата, суичърите са изработени предимно от лек, уплътнен трикотаж. Често моделите са украсени с различни апликации и принтове. Появили се първоначално като спортни дрехи, те бързо стават популярни сред младежите и неотлъчно ги следват в тяхното ежедневие.

Избраният модел винаги трябва да е съобразен с особеностите на фигурата, със сезона, с любимия цвят и при всички случаи трябва да е качествен, за да не се деформира. Модните варианти за тази година за съчетаването му с другите дрехи са различни. Предлагаме ви някои от тях.

Идеална за стройните момичета е комбинацията на суичър с тесни, скъсени панталони, съчетаващи се по цвят. Освен високите обувки, могат да се сложат и балетки.
Може да се комбинира и с клин, но той трябва да е плътен, а суичърът да покрива бедрата.
Дънките, скини или бойфренд, също идеално пасват на суичър. Повече женственост в образа ще внесат обувки на токчета.Оригинална е комбинацията на къси панталони и суичър, който в дадения случай трябва да е по-къс.

Необичайно изглежда и комбинацията му с кожена пола. А при съчетаването с лека пола ще се получи контрастен и оригинален комплект. Креативно и романтично ще изглежда образа, при комбинацията с пола молив. Тандемът с дълга пола е невероятно женствен и романтичен, но ако тя е разкроена или по-пищна, избраният модел трябва да е в скъсен вариант.
Върху суичъра може да се сложи жилетка, но тя трябва да е по-свободна. Под него може да облечете риза, като нейната най-долна част, яката и маншетите се виждат – в крак с модните тенденции.

Ако избраният модел е достатъчно дълъг, то може да го носите само с чорапогащи, които обаче трябва да бъдат плътни, за да не изглежда образът вулгарен.
При хладно време може да сложите отдолу поло. А, ако искате да изглеждате шик, комбинирайте с кожени панталони.

Ако си купите суичър от прозрачна материя, каквито модели вече има по магазините, смело може да го сложите върху рокля, а отгоре – кожено яке.

Що се касае до обувките, този елемент от гардероба се съчетава с високи или устойчиви токчета, с балетки и всякакви спортни обувки. Като цяло – експериментирайте и импровизирайте.

 Но не забравяйте, че в образа трябва да има само един акцент. Ако изберете модел с апликация, той трябва да е едноцветен. Ако искате да подчертаете талията – ползвайте тънък колан. Помнете, че суичърът трябва да е свободен. Допълвайте го с ярки аксесоари и наистина ще изглеждате стилно и модно.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects