Модни тенденции и иновации в гримирането 2014-2015


Едва ли ще се намери жена, която да е изцяло доволна от цвета на кожата си и може да се похвали с равен тен. Днес областта на козметологията е значително напреднала, но за съжаление има жени, които не са наясно с всички основни техники на гримирането и често правят доста груби грешки.
Може би доста често сте виждали жени, които не са разнесли равномерно фон дьо тена си, като главната причина за това е, че не са използвали специални средства за тази цел. Искаме обаче да отбележим преди това няколко други груби грешки, започвайки от светлината. Много е важно, ако се гримирате за дневна светлина, тогава да застанете до прозореца, за да можете съответно да видите дали сте разнесли добре тези козметични средства. Съвсем логично е и обратното, а именно ако ще ходите на вечерно парти, тогава се гримирате на закрито. Именно това е и другата грешка, която води до лошо разнесен фон дьо тен, а по-точно това че жените често се гримират около лампа, а след това тези дами излизат навън и съответно ефекта, който са постигнали далеч не е красив.
Продължавайки нататък, ще добавим това, че никога не бива да нанасяте различните продукти на лицето ви с пръсти, защото така реално просто размазвате съответното козметично средство. Както сами се досещате резултата е неравномерно нанасяне и разбира се така често срещания ефект на маска на лицето. И така, тук идва и главната ни тайна, защото ако знаете как правилно да нанасяте вашия фон дьо тен или по-точно, с какво, тогава ще постигате завидни естествени резултати и дори няма да си личи, че сте използвали някакво козметично средство. Един наистина иновативен продукт е бюти блендера, който ще ви помогне на нанесете вашата козметика равномерно и наистина лесно. Най-общо казано това е мека козметична гъбка, но със специална форма на капка, с която можете идеално да нанесете всеки продукт. Най-голямото му предимство е това, че той няма остри ъгли и така използването му е доста ефективно. Точно затова този страхотен и заедно с това евтин козметичен продукт се ползва с огромна популярност сред жените, следящи за иновациите в гримирането и новите възможности, които им предлага пазара.
За съжаление все още не е толкова лесно да купите бюти блендер, ако живеете в малък град, но това не бива да ви спира, защото в Интернет лесно ще намерите множество различни оферти. В заключение искаме да посъветваме всички жени да инвестират или в качествени четки за гримиране, или съответно да си купят специален бюти блендер, тъй като равномерно разнасяне с ръце е просто невъзможно, а едва ли искате да постигнете ефектна на маска на лицето ви.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects