Мода за пълни дами есен-зима 2014-2015


Тенденциите в модата на 21 век диктуват своите правила, но все пак е важно да се съобразявате с типа на вашата фигура, за да можете да скриете недостатъците ви и да акцентирате на плюсовете на силуета ви. Особени трудности с избора на дрехи изпитват по-пълните дами, които не знаят на какво да заложат, за да изглеждат стройни и фини принцеси.

Първият ни съвет е да забравите за едноцветните дрехи, защото те още повече ще акцентират на коремчето ви, както и на излишните килограми. Идеален вариант за вас са принтовете, като всеки сезон на мода са различните мотиви на дрехите, така че като цяло това няма да ви е трудно да го изпълните. Следващият ни съвет е да залагате на контраста в дрехите ви, а именно например да облечете светла блузи и тъмно горните без да го закопчавате. Така визуално ще изваяте фигурата ви и то именно благодарение на силата на контраста, а да не забравяме и факта, че това е една от водещите тенденции на този сезон. Така ще можете не само да се справите с основната ви задача да скриете недостатъците ви, но и ще сте модерна и стилна жена.


Една често срещана грешка е това, че дамите с по-пищни форми често залагат на обемните и дори безформени дрехи, а така реално погледнато вие просто акцентирате на вашите недостатъци, които всяка една жена има. Идеално решение за вас са модерните днес удължени сака, които лесно ще изваят фигурата ви визуално. Можете спокойно да ги съчетаете с тъмни поли тип молив. Съветваме ви да залагате на V-образното деколте, което също помага затова да издължите фигурата ви. Жилетките са задължителна част от базовия ви гардероб, тъй като те прекрасно могат да се справят със задачите, които стоят пред вас. Тук обаче има един доста важен момент, а именно винаги избирайте тези модели, които са с висока талия и по-свободен фасон надолу, за да не акцентирате на местата, които искате да скриете. Дънките или панталоните отново са страхотна възможност за вас да се справите с прикриването на минусите на фигурата ви, но тук е много важно да не избирате така актуалните днес скини модели, тъй като те ще покажат на показ всичко, което така старателно се опитвате да скриете.


Много е важно да не си мислите, че жените с пищни форми не са сексуални и харизматични, защото това зависи само от вашето вътрешно усещане. Бъдете усмихнати и приемайте всеки неуспех като поредното предизвикателство, с което трябва да се справите и разбира се прилагайте нашите малки съвети и хитрини, с които ще се чувствате още по-желана и красива жена. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects