Какви са новите модни тенденции в грима 2014-2015?


Този сезон можем да опишем новите модни тенденции само с две думи – очарователни и омагьосващи. Цветовете едновременно са наситени и заедно с това така лаконично, че е странно как е постигнат този баланс и истински харизматична визия на новите актуални модни тенденции на 2014-2015, но нека да започнем по реда на нещата и да ви разкажем някои тайни и съвети, които ще са ви много полезни, ако сте от жените, които искат да са не само стилни, но и модерни.

Идеалният женски образ тази есен и зима е нарисуван с женствени и нежни пастелни оттенъци, които продължават тенденцията в грима от края на миналата година, когато на мода така силно влезе nude грима и дори световните марки лансираха на пазара специални палетки за гримиране в този стил „Грим без грим”. Тази година почитателките на индивидуалността ще се зарадват особено от тази новина, че могат да са едновременно естествени и модерни, така че едва ли ще има жена, която да не се наслади на красотата на естествеността. Интересен е факта, че към този така женствен и очарователен грим са добавени някои цветни акценти. Това може да е ярка очна линия или пък червено червило, което да добави особен акцент във визията ви. Също така на мода днес е така наречения tint за устни. Това е едно наистина иновативно средство, което придава на устните ви лек сексуален оттенък, а именно така все едно сте се целували последните няколко часа. Всичко това е неописуемо женствено и едновременно с това омагьосващо, че просто няма да има мъж, който да устои на подобни сочни устни. Продуктът tint представлява цветен пигмент, като опаковката му често прилича на лак, така че ако не сте запознати с предназначението му, е доста лесно да се объркате. Съветваме ви да опитате продукта на Benefit Benetint, който е наистина уникален и може да се използва също така като течен руж.


Модните тенденции в грима смело се движат напред и ви предлагат доста иновативни продукти. Така например почти всяка жена има доста видими пори и се опитва да ги скрие по всевъзможни начини, за да може съответно козметиката след това да се нанася равномерно, а не да се забива в порите и да се получава доста грозен резултат. Ако и вие страдате от подобен проблем, тогава ви съветваме да закупите праймер. Доста добро такова средство е NARS pro prime, като разбира се на пазара ще намерите и други отлични продукти, които ще се справят с тази задача. Основната им цел е да скрият порите, да изравнят тена и също така се ползват като основа под грима.


Старайте се да сте естествени и да не прекалявате с козметичните продукти, защото каквото и да си говорим те състаряват малко или много кожата. По-добре се съсредоточете върху здравословното хранене в комбинация с различните домашни маски за вашата кожа, добавяйки съвсем малко козметика, за да туширате недостатъците на вашето лице. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects